1 Şubat 2012 Çarşamba

TOP 16 3. HAFTA (ÇARŞAMBA)

Euroleague'de Top 16 aşamasının üçüncü haftasındayız. Bu gece sadece 3 maç olacak. İşte maçların öncesinden analiz ve tahminlerim:

Olympiakos-Anadolu Efes: CSKA Moskova'nın birinciliğinin kesin gibi göründüğü grupta, diğer 3 takımın ikincilik için umudu var. Bildiğiniz gibi, grubun diğer takımı da Galatasaray MP. Geçen hafta deplasmanda kaybeden iki takımın mücadelesinde sakat oyuncu sorunu yok. Efes'in CSKA karşısında dağılacağını tahmin ediyordum ancak ilk yarı fena oynamadılar. İki dağınık takımın mücadelesi şeklinde geçecek bir maç olacaktır. Uzun rotasyonunda iki takım da sorunlu ancak Savanovic çok formda. Bence bu maçı Efes beklenmedik şekilde rahat kazanacaktır. Tek soru işareti Barac, ancak onun karşısında üstünlük sağlayacak bir Olympiakos uzunu göremiyorum.



Real Madrid-Bizkaia Bilbao: F Grubu'nda çok kritik bir maç. Geçen hafta Siena deplasmanında mağlup olan Madrid'in mutlaka kazanması gereken bir maç. Bilbao ise, Unicaja'yı beklenenden daha rahat geçti. Özellikle uzunları çok formda olan iki takımın maçı olacak. Real'in büyük kozu Mirotic iyi durumda, Bilbao'da ise şutör guard Janis Blums'un durumu belirsiz. Çok zor maç olacağını düşünüyorum. Ancak Real Madrid'in bir psikolojik üstünlüğü var Bilbao'ya karşı. Real Madrid kazanır ancak zor bir maç olur.



Unics Kazan-EA7 Milano: Şu anda oynanmakta olan maçı Unics Kazan rahat biçimde kazanacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder