31 Ocak 2012 Salı

EUROLEAGUE TOP 16 3.HAFTA TAHMİNLERİ

Unics Kazan-Olimpija Milano: Unics'in Pana deplasmanından sürpriz bir galibiyetle dönmesi ile grupta işler iyice çığrından çıktı.  Olimpija Milano yani Emporio Armani Milan   grubun en zayıf halkası.  İlk yarı için 3,5 maç sonu için 7,5 handikap verilmiş iddaada.. Bence  geçmiş iki maçın ilk yarılarını geride kapatan bir  Unics varlığında sadece maç sonu tercihi daha mantıklı. Milano temsilcisinin bu maç son şansı.. Bunu da unutmamak gerek.  Önümüzde iki senaryo var.. Ya Unics aşırı sert savunma yapacak  ve Milano buna karşılık vermeye çalışacak ya da   Milano oyunun  başından itibaren kötü oldukları savunma yerine hücumu düşünecek.. İlk seçenek bize Milano'nun çok  düşük bir skora çakılı kalması olarak dönüp 143.5 sayı altını işaret eder ama ikincisi  ise üstü.. Benim görüşüm bu maç üst bitecektir..

Olympiacos- Anadolu Efes: Bence uzak durulması gereken bir maç. Ne olacağı hiç belli değil. Sezon başında oynanan Two Nations Cup'da iki takım arasında büyük bir uçurum vardı.  Geçen sürede Efes yerinde sayarken Olympiacos  bir tkaım olma yolunda adımlar attı. Tek şans Efes pota altının daha güçlü olması... İlk yarı için 2,5 maç sonu için 4,5 handikap verilmiş Efes lehine..  153,5 da toplam sayı sınırı..  Bu yıl şu ana kadar oynadığı 5 büyük maçtan  0 galibiyet çıkarıp en farklı mağlubiyet rekorunu genişleten bir Efes'in Atina deplasmanında ne yapacağı aslında  içimde bir yerlerde  bağırıyor ama düşünmek dahi istemiyorum.


Real Madrid-Bilbao Basket: İddaada Bilbao lehine ilk yarı için 5,5 maç sonu için ise 9,5 handikap verilmiş.. Bu maçı Madrid kazanacaktır büyük ihtimalle ama  10 sayı fark olmaz.   Özellikle Alex Mumbru bu dönemde çok formda ve  rakibin şutörlerini kilitleyebilecek yetenekte bir oyuncu. 157.5 gibi bir toplamn sayı alt/üst seçeneği var ki çok rahat değil söyleyebilmek.. 

CSKA Moskova-Galatasaray: Bu maçta maç sonu için 17.5 handikap verilmiş..  İyi bir risk değil.. İlk yarı sonucu için verilen 9.5 handikap daha mantıklı. Galatasaray 10 sayı gibi bir farkla yenilirse dahi önemli bir sonuç elde etmiş olacaktır.

Fenerbahçe Ülker-Panathianikos: Panathinaikos için geçen haftaki büyük sürprizin ardından kazanılması gereken bir maç. Özellikle oyun kurucu ve pota altı konusunda çok ağır basıyor Pana.   Maç sonu için FB Ülker'e verilen 6.5 handikap bence seyircinin desteğiyle  geçilmeyecektir.. Ufak farklarla biten bir maç olması muhtemel..  Ayrıca toplam sayı 147'yi geçmez ve alt olur.

Barcelona-Zalgiris: Zalgiris bu grupta büyük ihtimal üçüncü olacak takım. Handikap olarak maç sonuna verilen 15.5 büyük bir fark.. Bence 10 sayıyı aşmaz fark..  Aşarsa da 11-12 gibi bir fark olur.   143.5 sayı barajı da aşıllır.

Cantu-Maccabi Tel Aviv:  Maç sonu için 5,5 ilk yarı için ise 2,5 handikap verilmiş..  Şahsi görüşüm Cantu kadrosunda Maccbi'ye sorun çıkarabilecek tek oyuncu Basile. Bunu Blatt da görüyordur ve  tecrübesi ile  bu sorunu oluşmadan önleyecektir..  İlk yarı ve maç sonu iin tercihim Maccabi'den yana.  148,5 ise toplam sayı da pek mantıklı değil, alt olur.

Malaga- Siena: Siena'nın kaybetmesi sürpriz olur. Malaga lehine verilmiş 0.5 handikap  da Siena'yı tercih etmek için uygun bir ortam yaratıyor.. Maç sonu için 152.5  barajı aşılır.

0 yorum:

Yorum Gönder