11 Ocak 2012 Çarşamba

BAĞLILIĞIN HİSSEDİLDİĞİ MEKANLAR-3

 Alexander Gomelsky CSKA Universal Sports Hall

2005 yılında  77 yaşında hayatını kaybeden, CSKA Moskova ve Sovyetler Birliği tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir antrenör ve ayrıca CSKA başkanlığı görevi yapmış  olan Alexander Gomelsky'nin adını taşıyan salon 5500 kişi kapasiteli.  1980 Olimpiyatları için 1979 yılında inşa edilmiştir.



Salonun pota arkası kısımlarında  tribün yoktur.  Bu da düşük olan kapasitenin etkisini azaltıyor.  Önemli maçlar harici pek ses duyulmaz. Seyirci için Avrupa'nın önemli seyirci topluluklarından demek zor. Ancak seyirci olma konusunda tecrübeliler ve bizim seyircimizin aksine hakem etkileyebilme kabiliyetleri var.

Ayrıca Efes kızları dediğimiz oryantal gösterisinden(dans takımı olarak geçiyor) öte olmayan gösterinin  Avrupa'daki bir numarası bu salonda sergilenir.

Ekrandan bakınca salon hakkında daha detaylı bir bilgi olması adına  bu yıl ev sahipliği yaptığı en büyük maç olan Panathinaikos maçının tamamını izlemek mümkün.





Top 16'da en pahalı bilet fiyatı 444 TL civarı şu anda(4000 ruble), en ucuz bilet ise yaklaşık olarak 12 TL(200 ruble). Ligde ise en pahalı bilet  236.5 TL, en uygun ise 6 TL.







0 yorum:

Yorum Gönder