26 Mart 2012 Pazartesi

27 MART 2012 EUROLEAGUE TAHMİNLERİ

Bu yorumlara yarın maçlardan önce edit geçeceğim. Çünkü henüz iddaa yarının programını açıklamadı.

Unics-Barcelona:

Handikap oranlarını bilemediğim için Barcelona'nın kazanmaya yakın taraf olduğunu  söylemekle yetineyim. Hatırlayacağımız üzere grup aşamasında iki takım D grubunda yer almış ve ligin 3.haftasında Kazan'da oynanan maçı Barcelona 93-65 kazanmıştı. Ama Barcelona sezon başındaki formunda değil ve Unics de tecrübelendikçe  iyi skorlar aldı.  Şahsi görüşüm bu maçta verilecek olan sayı barajı aşılamayacaktır. Çünkü Unics'i çalıştıran tecrübeli Pashutin yolun savunmadan geçtiğini biliyor ve ilk iki maçta bu anlayışla oynattı takımını. Maç sonu hakkında ise  8-10 farklı bir Barca galibiyeti bekliyorum.


İddaa bülteni açıkladıktan sonra yaptığım yorumlara dayanarak  ilk yarı ve maç sonu için 2 seçeneğini uygun görüyorum. Barcelona için verilen 1,5 ve 3,5 (ilk yarı/maç sonu) handikaplar aşılır. Unics genelde evinde önde bitirebiliyor böyle maçlarda ilk yarıyı,  bu yüzden direkt maç sonu 2 oynamak daha mantıklı olabilir. 135.5 sayı barajı ise  sözü kısıtlıyor.  Ben Kazan'ın 60lı sayılarda kalacağına inanıyorum. Ama bu bir ölüm kalım savaşı. Sayı yağmuruna da dönebilir bir noktada. Bunu unutmadan  geçmiş maçlara bakarak alt tercihini daha makul buluyorum.

Maccabi Electra-Panathinaikos:


Deplasmanda bir galibiyet alarak moral depolayan Maccabi evinde  sahip karmaşasına düşen Pana'yı ağırlıyor.   Handikaplar açıklanmadan bir tahmin yürütmek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama evinde yüksek skorlu maçlar oynamayı seven Maccabi ve onlara karşılık vermekte tereddüt etmeyecek bir Pana. Nokia Arena'daki seyirci ile iletişimi güçlü olan Big Sofo da etkili olacaktır bence.  Bunun karşılığı bana üst seçeneğini getiriyor.. İki takımdan  en az biri 80 barajını geçecektir.   Maç da yakın bir skorla bitecektir. Şahsi fikrim  Top 16'daki Maccabi-Barcelona maçı gibi olmazsa  5-6 sayı farklı bir Maccabi galibiyeti.  O maçı hatırlamayanlar için son çeyreğe Barcelona'nın sadece iki sayı önde girip maçı 20 sayıyla kazandığını not düşelim.

İddia bülteni editi olarak hem ilk yarı hem de maç sonu Maccabi tercih edilebilir. İlk yarı 0,5 maç sonu 1,5 sayı önde bitirmesi gerekiyor Maccabi'nin. Seyirci desteğiyle bunu başarmaları yüksek olasılık.  Üst olur tercihimizi iddaa da duymuş olacak ki bu maça sayı barajı olarak 153.5'i koymuşlar. Şahsi görüşüm  bu baraj aşılacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder