27 Mart 2012 Salı

28 MART 2012 EUROLEAGUE TAHMİNLERİ

Bilbao Basket-CSKA Moskova:

Seride durum 2-0. Bilbao'nun son şansı ve evinde oynuyor.  Evinde Athletic Bilbao'nun San Mames'de yaşadığına benzer bir tablo çiziyorlar, seyirciyle birleşiyorlar. İkinci maçta deplasmanda CSKA'ya zor analr yaşatan Bilbao'nun önündeki tek engel Cajasol karşısında iki uzatma sonunda kazandıkları maç. Eğer bunun yorgunluğunu taşırlarsa işleri zor.  Ancak bu yorgunluğa rağmen galibiyete yakın taraf olarak Bilbao'yu görüyorum. Yenilseler bile ilk yarı 5 ikinci yarı da 9 farktan az bir farkla yenilirler. Sayı barajı bu maçta 153.5. Yenildikleri Galatasaray maçı dışında 77 altında sayı atmayan bir takım CSKA.  Bu maçtaki skorun 70li sayılarda olacağını düşünüyorum. Sayı sınırı ya kıl payı aşılır ya da alt olur. Bence CSKA'yı durdurmayı deneyecek olan Bilbao CSKA'nın 80lere çıkmasını istemeyecektir. Bu maç alt olur diye düşünüyorum.

Olympiacos-Siena:

Seride durum 1-1. Ancak bu maçı bağımsız olarak düşünmek lazım.  Bir sistem takımı olan Siena özüne dönecektir. Olympiacos'un zor sayı bulduğu ve Siena'nın  etkili savunma yaptığı bir maç bekliyorum.  Şahsi görüşüm iddaa'nın Olympiacos'u galibiyete yakın görmesi iddaaseverlerin yüzünü güldürecektir. Siena hem ilk yarıyı hem de maç sonunu önde geçecektir.  Ayrıca Siena yüksek bir sayıya ulaşsa da Olympiacos geride kalacaktır ve  bu maç alt bitecektir. 155.5 barajının geçilmesi bence çok zor.

Serinin üçüncü maçlarında Siena cephesinde Kaukenas'ın sakatlığı sürerken, Olympiacos'da Vasilopoulos yok. CSKA ise 3 oyuncuyu kadro dışına bırakmak zorunda. Bu isimler büyük ihtimal Ponkrashov, Sokolov ve Meija.  Unics'de Mike Wilkinson oynayamacak ayrıca, bunun haricinde diğer takımlarda bir sakatlık sorunu yok.

0 yorum:

Yorum Gönder