23 Ekim 2011 Pazar

BİRİNCİ HAFTA TAKIMLARIMIZIN MAÇ İSTATİSTİKLERİ

Terör nedeniyle bu hafta analiz yapma isteğim olmadı. Yine derin analizler yerine spot şeyler yazmayı düşünüyorum. Yazının sonuna gelince sadece üç link de olabilir koca koca paragraflar da, hiçbir fikrim yok..

FENERBAHÇE ÜLKER-CAJA LABORAL


İstatistik bilgilerinden önce Fenerbahçe Ülker'in ani bir silkinmeye ihtiyacı olduğunu söylemek gerek. Avrupa'da bir yerler hedefleyen takımların aldıkları oyuncular ile Fenerbahçe Ülker'in tercihleri gerçekten bir karşılaştırma konusu.  Çok yumuşak bir uzun(Gist) ve oyun kurma konusunda iyi olmayan bir oyun kurucu. Daha ilginci en yüksek beklenti ile transfer edilen Bogdanovic sayı atamadı. Adamın sistemle giden bir takım oyuncusu olmadığı söyleniyordu sürekli, bir iki maç böyle giderse haklılık payı verilebilir bu düşünceye. Ömer Onan gibi takıma ivme kazandıran oyuncular olmasa top 16 bile zor.. Özellikle takımını önemli bir kısmını kaybetmiş, pota altı iyice zayıflamış Caja Laboral karşısındaki görüntüleri gerçekten çok kötüydü.

istatiki tablo

Sefolosha'yı konuşmak için erken..


PROKOM - GALATASARAY

Galatasaray için ilk maçta ilk galibiyet olması açısından önemliydi. Ancak grubun en zayıf halkası olarak görünen Prokom karşısında geri dönüşe izin vermeleri kötüye işaret. Diğer maçlarda  karşılaşacakları rakipleri çok daha donanımlı. Ve Jaka Lakovic her zaman o kadar yüzdeli oynamaz.

istatistik

PARTIZAN- ANADOLU EFES

Daha önce Ermal'in ve Barac'ın kolay faul aldığını söylemiştim Anadolu Efes ile ilgili yazımda. Yine kolayca ekarte edildiler. Şimdilik en önemli sorun bu. Yeni takım olmanın stresini attıkları an Avrupa'da yenilmez bir takım haline gelebilirler. Pionir Arena'da kazanmak zordur, üçüncü çeyrekte rakibi  sahadan silerek kazanmak ise daha zordur. Pekovic karşısında ağır faul problemi yaşayan Efes bu konuya dikkat etmeli. Sinan'daki tutukluğu ise çözemedim. Kinsey'den çok farkı yok gözümde.  Üstündeki toprağı atar umarım.


istatistikler

0 yorum:

Yorum Gönder