15 Ekim 2011 Cumartesi

İLK HAFTA ÖNCESİ SONUÇSAL BAKIŞLAR

17 Ekim 2011

Zalgiris-CSKA Moskova


Kağıt üzerinde CSKA önde dursa da başabaş geçecek bir mücadele bizi bekliyor. Farkın çok açılmadığı bir CSKA galibiyeti bekliyorum. Maçın kaderini pota altları belirleyecektir.

19 Ekim 2011

Unics Kazan-Montepaschi Siena

Zor bir deplasman olmasına rağmen yılların sistem takımı için çok zor olmayacaktır. Siena iyi bir başlangıç yapar ve kazanır. Unics'in 60 -70 sayı arası bir rakamda kalacağını düşünüyorum. En az 8 fark olur. diye bir kehanette bulunayım, tutarsa ünlü oluruz belki.

Fenerbahçe Ülker- Caja Laboral

Uğur olsun diyerek Türk takımlarının maçlarını skorsal tahminden kaçınıyorum. Fenerbahçe Ülker Caja Laboral'in değişmeyen sisteminde önemli olan pota altı besleme ve oradan sonuç çıkmazsa dışa döneme organizasyonuna önlem alırsa avantajlı olur. Pau Ribas'a dikkat.

Bennet Cantu-Nancy

İki zayıf ekibin mücadelesi. Biri Fransa şampiyonu diğeri  İtalya finalisti ama  gruptaki rakiplerinden çok uzaktalar. Bu maçta İtalya temsilcisi 10+ fark yakalar.

Prokom-Galatasaray

Galatasaray'ın grupta dördüncülük için muhtemel rakiplerinden, grubun zayıf halkası Prokom ile yapacağı maçta olası yenilgi Galatasaray'ı zor durumda bırakır.

20 Ekim 2011


Partizan -Anadolu Efes

Pionir Arena'da yine muhteşem bir manzara bizleri bekliyor olacaktır. Efes'in tek rakibi o atmosfer.

Spirou-Real Madrid

Geçtiğimiz yıl iki takım da evlerinde oynadıkları maçlarda rakibine büyük farklar atmıştı. Bu yıl bu tekrarlanmaz. Real Madrid +10-15 arası bir şekilde kazanır.

Panathinaikos-Unicaja

Skor anlamında iki takımın da 60-70 arası olacağı bir maç.  4-5 sayı farkla Pana kazanır.

Emporio Armani- Maccabi

Küçük bir fark da olabilir büyük bir fark da ama Maccabi kazanır.

Union Olimpija-Barcelona

Barcelona rahat kazanır. En az 7 sayı fark olur.

Brose Basket-KK Zagreb

Alman ekibi bir süredir Euroleague'de. KK Zagreb ise bu pozisyona biraz yabancı ama ekol farkı ile deplasmandan bir galibiyet çıkarırlar gibi.

21 Ekim 2011

Bilbao-Olympiakos

Bilbao kazanırken biz de Olympiacos'un diğer maçları için daha rahat yorum yapmak için fırsat yakalamış oluruz.

0 yorum:

Yorum Gönder