21 Aralık 2011 Çarşamba

10. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Bu haftaki maçların çoğu sürprizlerle bitebilir.  Bu yüzden  iddaa oynayacakların dikkatli olmasını öneririm. A grubundaki maçların  hepsi bir amaca  ulaştırıcı maçlar olduğundan sert geçeceklerdir. En kolay maç Olympiacos'un Nancy deplasmanı olacaktır.  Olympiacos fark atarak kazanacaktır.

Bilbao-Caja Laboral maçı Cantu-FB Ülker maçının gidişatına göre değişik bir atmosferde gidecektir.  Fenerbahçe Ülker yenilirse Bilbao, kazanırsa Caja Laboral kazanır.

Cantu maçı temsilcimiz için çok zor olacak.. Ne kadar Top 16'yı garantilemiş olsalar da iyi bir torbaya düşmek isteyeceklerdir ileri turlar için.

B grubunda ise iki maçta iddia var. Zalgiris ve Brose'nin son bilet için yarışı olacak.. Zalgiris evinde KK Zagreb'i rahat yenecektir, Brose ise Pana deplasmanında  çok farklı olmayan bir yenilgi alacaktır. Unicaja Malaga- CSKA maçı ise her şeye gebe.. Ben Unicaja'nın kazanacağını düşünüyorum.

C grubunda unlar elendi, elekler asıldı ilk 3 takım için. Ancak 4. ve 5. sıraları paylaşan takımlar Pionir Arena'da son bilet için kapışacak.. İlginç bir atmosfer olacak. Partizan ev sahibi avantajı ve ilk maçtaki galibiyetin getirdiği averaj avantajı ile bir adım önde dursa da Milano'nun bu yılı erken bitirmek istemeyecek çok yıldızı var.  Diğer maçlarda Maccabi rahat bir galibiyet alır Spirou karşısında, Real  Madrid ise Efes karşısında normal oyununu oynarsa kazanır.


D grubu ise  3 adet formalite maçının oynanacağı bir grup.  Bütün maçlar her sonuca açık olmakla birlikte takımların gerçek güçlerine yakın performans sergilemesi durumunda Barcelona, Siena ve Unics adına +20 biteceklerdir.


Bu hafta böyle biraz havada kaldı tahminler ancak daha önemli bir durum var.. Euroleague yayıncı kuruluşu NTVSPOR haftanın en önemli  maçlarından ikisini yayın akışına koymamış. Tamam Zalgiris maçını anlarım da Belgrad'da oynanacak Partizan-Milan maçı neden yayın listesinde yok, banttan olsa yine anlam verirdim...

0 yorum:

Yorum Gönder