13 Aralık 2011 Salı

EUROLEAGUE'DE 9.HAFTAYA YÖNELİK TAHMİNLER-1

14 ARALIK 2011 ÇARŞAMBA

CSKA Moskova-Panathinaikos: Andrey Vorontsevich harici CSKA'da eksik yok.  Krilenko'nun oynama ihtimali yüksek. Pana cephesinde ise  Tsartsaris ve Perperoglou dışında eksik yok.  Batiste ve Sato'nun son haftalardaki istatistikleri form tutmaya başladıkları yönünde.. Şahsi görüşüm fark beş sayıyı geçmez ve CSKA kazanır..


Galatasaray-Union Olimpija: Büyük maddi problemler önünde Galatasaray'ın 10 sayının altında kazanması mucize olur. İddia'nın koyduğu 22 sayı fark rakibin durumuna yönelik bir psikolojik etki olursa gerçekleşmeyebilir.  İlk yarıdaki 11.5 fark daha mantıklı gibi.


KK Zagreb-Unicaja: Unicaja geçen haftaki  Brose yenilgisiyle kendisini ateşe attı. Zagreb 14 sayı üzerinde bir farkla kazanırsa ikili averajla elenme noktasına gelecekler.  Bu maçta Kristaps Valters ve Tremmell Darden oynamayacak Malaga cephesinde.  Zagreb cephesinde ise Damir Mulaomerovic, Dario Saric ve Mario Kasun'un durumları belli olmasa da oynamaları bekleniyor.  Uzak durulması gereken bir maç olmasının yanısıra Zagreb'in son fırsatı iyi değerlendirme çabasında olacağını ve 6-7 sayıyla kazanacağını düşünüyorum.


Armani Milano- Belgacom Spirou: Spirou geçen hafta Partizan'a acı bir sürpriz yapıp Top 16'yı garantilemelerini önledi.  Bu hafta ise Milano ile çıktıkları maç Milano cephesinden önemli. Real Madrid deplasmanındaki Partizan'ın da yenileceğini öngörürsek son hafta Top 16 bileti için Pionir Arena'da Partizan karşısına çıkacaklar.  8.5 farkı yakalarlar ve hedefsiz Spirou'yu yenerler. İlginç olansa düşük bütçeli Spirou ile dev bütçeye sahip Milano maç öncesi puan cetvelinde averaj farkı ile sıralanıyorlar. 


Real Madrid-Partizan: Partizan cepheisnde eksik bulunmazken Real Madrid'de Rudy Fernandez NBA'e döndü(kesin olarak), Velickovic uzun süredir sakat olduğu için yine oynamayacak, Pocius'un ise oynaması beklenmiyor.  İlk maçı Partizan kendi evidne tek sayı farkla kazanmıştı, kaznama sırası Madrid'de. 10 sayının üzerinde fark olur., Madrid liderliği garantilemenin rehavetiyle oynarsa  fark fazla artmaz, azalabilir. 


Caja Laboral-SLUC Nancy: Sluc Nancy Caja Laboral'e direnemez. Caja Laboral'in Top 16'ya kalması için kazanması gereken bir maç. 15.5 handikapı aşmaları ise biraz zor geliyor bana.


9. haftanın sakatlık raporu için Euroleague resmi sitesine bakılabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder